Forbrukslån fra Sambla (erfaringer, renter, betingelser)

På jakt etter beste og billigste forbrukslån har vi i denne testen delt alt du trenger å vite om Forbrukslån fra Sambla. Testen inneholder:

 1. Betingelser og renter med Forbrukslån fra Sambla. Disse oppdateres hver eneste dag.
 2. Forbrukere sine erfaringer med Forbrukslån fra Sambla. Her der du velkommen til å lese andre sine erfaringer samt å dele din egen vurdering og omtale.

Forbrukslån fra Sambla erfaringer

Ute etter å vite mer om hvordan andre forbrukere sin har vurdert Forbrukslån fra Sambla? Da kan du lese omtaler og erfaringer her. Du kan også dele din egen erfaring gjennom å vurdere banken her.

4.8 /5
Basert på 4 erfaringer

Vurdert av 4 brukere

  • 4 måneder siden

  Da jeg tok opp et forbrukslån gjennom Sambla, ble jeg positivt overrasket over hvor tydelige og gjennomsiktige lånevilkårene var når jeg fikk listet opp de ulike tilbudene fra bankene. Det var ingen skjulte gebyrer eller overraskelser i det hele tatt. Jeg følte meg trygg på at jeg visste nøyaktig hva jeg gikk med på, og det er ikke alltid tilfellet når man skal søke om lån..

  FORDELER

  • Ærlig aktør
  • 4 måneder siden

  Min Sambla-opplevelse var preget av enkelhet. Etter at jeg hadde søkt, gikk hele prosessen raskt. Jeg ble oppdatert underveis, og det var noen tilgjengelige for å svare på spørsmål jeg hadde.

  • 4 måneder siden

  Jeg trengte kun et lån på 5000 kr og da var Sambla var en eneste aktøren jeg fant hvor jeg kunne søke om dette. Jeg fikk tilbud fra et par banker og er fornøyd selv om det stod at man skulle få tilbud fra over 20 banker.

  FORDELER

  • Fikk låne 6000 kr

  ULEMPER

  • Fikk ikke tilbud fra 20 banker
  • 4 måneder siden

  Min erfaring med Sambla var helt topp. Jeg fylte ut søknaden på deres nettside, og innen kort tid fikk jeg tilbakemelding om flere ulike lån som passet mine behov.

  FORDELER

  • Rask og enkelt

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter og betingelser

Nedenfor finner du oppdaterte renter og betingelser for Forbrukslån fra Sambla. Dataen er oppdatert per 05 desember 2023.

Låneeksempel forbrukslån

Lånebeløp 100 000 kr
Nedbetalingstid 5 år
Data levert av Forbrukerportalen
Svar på dagen

Uforpliktende svar på dagen fra 20 banker

Sambla

Eksempel: 150 000 kr over 5 år, nom. 11,9 %, eff. 16,13 % kost. 59 968 kr, tot. 209 968 kr eller 3 329 kr/måned (60 bet.). Nedbet.tid 1-15 år, 5 år dersom du ikke skal refinansiere. Eff.rente: 6,82%-48,76%.

Detaljer
8,19 %
effektiv rente
2 003 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid