Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA) (erfaringer, renter, betingelser)

På jakt etter beste og billigste forbrukslån har vi i denne testen delt alt du trenger å vite om Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA). Testen inneholder:

 1. Betingelser og renter med Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA). Disse oppdateres hver eneste dag.
 2. Forbrukere sine erfaringer med Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA). Her der du velkommen til å lese andre sine erfaringer samt å dele din egen vurdering og omtale.

Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA) erfaringer

Ute etter å vite mer om hvordan andre forbrukere sin har vurdert Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA)? Da kan du lese omtaler og erfaringer her. Du kan også dele din egen erfaring gjennom å vurdere banken her.

5 /5
Basert på 2 erfaringer

Vurdert av 2 brukere

  • 9 måneder siden

  Å søke om et forbrukslån fra Sbanken var en beslutning jeg ikke tok lett på. Jeg var opptatt av å finne en pålitelig og rimelig låneleverandør. Sbanken levde opp til mine forventninger. Søknadsprosessen var enkel og rask. De tilbød en konkurransedyktig rente, og de hadde et system for å administrere lånet og betalingene via nettbanken. Er godt fornøyd med valget.

  FORDELER

  • Gode betingelser
  • 9 måneder siden

  Jeg hadde aldri tatt opp et forbrukslån før, så da jeg bestemte meg for å søke om et fra Sbanken, var jeg litt nervøs. Heldigvis viste det seg å være enklere enn jeg trodde. Søknadsprosessen var tydelig forklart, og jeg fikk umiddelbart tilbakemelding om at lånet var godkjent. Kundeservicen var veldig hjelpsom når jeg hadde spørsmål angående vilkår og betalinger. Det var en god opplevelse å ha noen å kontakte når jeg trengte det.

  FORDELER

  • Hyggelig kundeservice
  • Enkel søkeprosess

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter og betingelser

Nedenfor finner du oppdaterte renter og betingelser for Forbrukslån fra Sbanken (DNB Bank ASA). Dataen er oppdatert per 18 mai 2024.

Vi tilbyr kundeforhold, banksparing og dagligbank tjenester i hele Norge.

Låneeksempel forbrukslån

Lånebeløp 100 000 kr
Nedbetalingstid 5 år
Data levert av Forbrukerportalen