Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane (erfaringer, renter, betingelser)

På jakt etter beste og billigste forbrukslån har vi i denne testen delt alt du trenger å vite om Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Testen inneholder:

 1. Betingelser og renter med Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Disse oppdateres hver eneste dag.
 2. Forbrukere sine erfaringer med Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Her der du velkommen til å lese andre sine erfaringer samt å dele din egen vurdering og omtale.

Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane erfaringer

Ute etter å vite mer om hvordan andre forbrukere sin har vurdert Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane? Da kan du lese omtaler og erfaringer her. Du kan også dele din egen erfaring gjennom å vurdere banken her.

5 /5
Basert på 2 erfaringer

Vurdert av 2 brukere

  • 9 måneder siden

  Jeg hadde allerede hørt gode ting om Sparebanken Sogn og Fjordane fra venner og familie, så da jeg vurderte et forbrukslån for å finansiere en uventet utgift, valgte jeg dem. Renten de tilbød var konkurransedyktig, og de ga meg også muligheten til å velge mellom ulike perioder for nedbetaling.

  FORDELER

  • Bra vilkår
  • Fleksibel bank
  • 9 måneder siden

  Jeg bestemte meg for å utforske muligheten for et forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane da jeg hadde behov for å pusse opp hjemmet mitt. En lånekonsulent tok kontakt med meg for å diskutere lånebetingelsene og finne den beste nedbetalingsplanen som passet økonomien min. Dette var svært positivt ettersom at jeg fikk en lavere kostnad ved å velge kortere nedebetalingstid etter samtale med konsulenten.

  FORDELER

  • En ærlig bank
  • Gode renter

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter og betingelser

Nedenfor finner du oppdaterte renter og betingelser for Forbrukslån fra Sparebanken Sogn og Fjordane. Dataen er oppdatert per 18 mai 2024.

Vårt primære marknadsområde er Sogn og Fjordane og Bergen, men vi tilbyr produkt og tenester til kundar i heile landet etter individuell vurdering.

Låneeksempel forbrukslån

Lånebeløp 100 000 kr
Nedbetalingstid 5 år
Data levert av Forbrukerportalen

Forbrukslån

Sparebanken Sogn og Fjordane

Eksempelrente: Nominell rente 19,45 %, effektiv rente 23,27 %, lånebeløp 100 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 62 033 kr, totalt: 162 033 kr

Detaljer
23,27 %
effektiv rente
2 684 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid