Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA (erfaringer, renter, betingelser)

På jakt etter beste og billigste forbrukslån har vi i denne testen delt alt du trenger å vite om Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA. Testen inneholder:

 1. Betingelser og renter med Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA. Disse oppdateres hver eneste dag.
 2. Forbrukere sine erfaringer med Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA. Her der du velkommen til å lese andre sine erfaringer samt å dele din egen vurdering og omtale.

Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA erfaringer

Ute etter å vite mer om hvordan andre forbrukere sin har vurdert Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA? Da kan du lese omtaler og erfaringer her. Du kan også dele din egen erfaring gjennom å vurdere banken her.

5 /5
Basert på 2 erfaringer

Vurdert av 2 brukere

  • 10 måneder siden

  Jeg hadde behov for ekstra finansiering for å gjennomføre en etterlengtet ferie, og valgte Storebrand Bank for mitt forbrukslån. I løpet av låneperioden hadde jeg et spørsmål angående nedbetalingsplanen min, og kundeservicen deres var både vennlig og hjelpsom.

  FORDELER

  • God service
  • 10 måneder siden

  Jeg hadde hørt mye om forbrukslån og var litt skeptisk til å prøve det ut, men da jeg kom over tilbudet fra Storebrand Bank, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Søknadsprosessen var overraskende enkel og rask. Jeg fylte ut søknadsskjemaet på nett, og fikk raskt en bekreftelse om at lånesøknaden min var godkjent. Renten de tilbød meg var konkurransedyktig sammenlignet med andre tilbydere jeg hadde sjekket ut. Pengene ble overført til kontoen min i løpet av 2 dager.

  FORDELER

  • Rask utbetaling

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter og betingelser

Nedenfor finner du oppdaterte renter og betingelser for Forbrukslån fra Storebrand Bank ASA. Dataen er oppdatert per 17 juni 2024.

Storebrand Bank tilbyr kundeforhold, banksparing og dagligbank tjenester til hele landet.

Låneeksempel forbrukslån

Lånebeløp 100 000 kr
Nedbetalingstid 5 år
Data levert av Forbrukerportalen

Forbrukslån

Storebrand Bank ASA

Eksempelrente: Nominell rente 11,56 %, effektiv rente 13,79 %, lånebeløp 100 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 36 126 kr, totalt: 136 126 kr

Detaljer
13,79 %
effektiv rente
2 252 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid