Forbrukslån fra Zen Finans (erfaringer, renter, betingelser)

På jakt etter beste og billigste forbrukslån har vi i denne testen delt alt du trenger å vite om Forbrukslån fra Zen Finans. Testen inneholder:

 1. Betingelser og renter med Forbrukslån fra Zen Finans. Disse oppdateres hver eneste dag.
 2. Forbrukere sine erfaringer med Forbrukslån fra Zen Finans. Her der du velkommen til å lese andre sine erfaringer samt å dele din egen vurdering og omtale.

Forbrukslån fra Zen Finans erfaringer

Ute etter å vite mer om hvordan andre forbrukere sin har vurdert Forbrukslån fra Zen Finans? Da kan du lese omtaler og erfaringer her. Du kan også dele din egen erfaring gjennom å vurdere banken her.

5 /5
Based on 4 ratings

Reviewed by 4 users

  • 11 måneder siden

  Det var ingen skjulte gebyrer eller overraskelser. Jeg likte også at vilkårene var enkle å forstå når man først fikk tilbud.

  • 11 måneder siden

  Zen Finans imponerte meg med rask respons på søknaden min. Etter å ha sendt inn søknaden på nettet, fikk jeg bekreftelse på kort tid. Det var som å få et grønt lys for å gå videre med lånet mitt. I tillegg var plattformen deres brukervennlig. Jeg kunne se tilbudene, sammenligne renter og velge det som passet best for meg.

  FORDELER

  • Kjempebra tilbud
  • 11 måneder siden

  Da jeg vurderte å ta opp et forbrukslån, kom jeg over Zen Finans. Jeg tok kontakt med dem og ble positivt overrasket over hvor mange ulike alternativer de kunne ordne tilbud på når det kom til lånebeløp og nedbetalingstid. Rådgiveren jeg snakket med, var veldig forståelsesfull og hjalp meg med å tilpasse lånet etter mine behov.

  FORDELER

  • Framstod kunnskapsrike
  • Fikk bedre vilkår enn da jeg sjekket selv

  ULEMPER

  • Ingen ulemper
  • 11 måneder siden

  Jeg hadde en fin opplevelse med Zen Finans da jeg søkte om et forbrukslån. Det som skilte seg ut, var den personlige tilnærmingen de hadde. Etter at jeg fylte ut søknaden, ble jeg kontaktet av en rådgiver som tok seg tid til å forklare mine muligheter og besvarte alle mine spørsmål på en god og forklarlig måte. De gav meg også hjelp til å finne et forbrukslån som jeg var fornøyd med og som kunne gi den lånesummen jeg trengte.

  FORDELER

  • God personlig service

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter og betingelser

Nedenfor finner du oppdaterte renter og betingelser for Forbrukslån fra Zen Finans. Dataen er oppdatert per 23 juli 2024.

Låneeksempel forbrukslån

Lånebeløp 100 000 kr
Nedbetalingstid 5 år
Data levert av Forbrukerportalen
Uforpliktende konsultasjon

Zen Finans - Hjelp til å finne riktig lån

Zen Finans

Eksempelrente: Nominell rente 8,49 %, effektiv rente 9,27 %, lånebeløp 100 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 24 020 kr, totalt: 124 020 kr

Detaljer
fra 9,27 %
effektiv rente
2 051 kr
pr måned
SØK HER
Annonselenke